ЖЕЛЕЗНИЧАР СА ПРЕДРАГОМ РОГАНОМ УЛАЗИ У ИСТОРИЈСКУ СЕЗОНУ

Панчевци изабрали новог тренера

Конкурс је затворен, Железничар је изабрао новог тренера. Пресекли су у Панчеву, новог члана Моцарт Бет Супер лиге у историјској сезони у елитном друштву предводиће Предраг Роган.

Према сазнањима Mozzart Спорта, Панчевци су постигли договор са 48-годишњим стручњаком. Роган је у први план новог суперлигаша искочио пошто су у Железничару схватили да ће тешко доћи до Славољуба Ђорђевића. Доскорашњи стратег Радника био је први пик челних људи клуба из Панчева, али је резултатима на југу Србије привукао пажњу бугарског ЦСКА 1948. Роган ће у Панчеву наследити Владимира Гаћиновића којем уговор званично истиче за три дана. Гаћиновић је у клуб стигао крајем маја из Дечића и са Железичаром договорио краткорочну сарадњу, али договор о наставку исте две стране нису успеле да постигну упркос одличним резултатима у финишу сезоне и пласману у Mozzart Бет Суперлигу.

Роган је до недавно радио у Узбекистану где је предводио Динамо Самарканд, а последњи тренерски посао у Србији обављао је у Вождовцу. Претходно је седео још на клупи Ујпешта, Напретка, Спартака, ТСЦ-а, Мачве, Земуна и Палића…

 
ОБЈАВЉЕНО: 13. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!