ЖЕЛЕЗНИЧАР СА ТРОЈИЦОМ НОВИХ ИГРАЧА У НАСТАВКУ СЕЗОНЕ

Железничар је добио три нова играча у финишу прелазног рока. Управа клуба из Панчева потрудила се да доведе адекватне играче за наставак сезоне.
Опрему клуба задужио је Ентони Абидеми Локоса, нигеријски фудбалер који игра на позицији крила. Овај стамени двадесетшестогодишњак каријеру је почео у својој земљи, играо је у Израелу и Египту, а у Железничар долази из шпанске Алмерие Б. Дрес Железничара у наредном периоду носиће и Маиса Коду Ндиаје, који игра на месту централног бека.
Поменути играч је рођен 28. јануара 2002. године у Сенегалу, прошао је млађе селекције италијанског великана Роме, играо је за Вићенцу, а у Жељу долази као позајмљени играч Кремонезеа.
Велико појачање свакако је и одбрамбени играч Марко Гајић. У јануару 2021. године Гајић је добио позив за учешће на турнеји репрезентације Србије састављене од фудбалера из домаће лиге. У дресу са националним грбом дебитовао је у мечу са Панамом.
Гајић је каријеру почео у Радничком из Нове Пазове, а играо је и за ОФК Београд, Јавор из Ивањице, Вождовац, љубљанску Олимпију, Крајову, Раднички 1923 из Крагујевца, бањалучки Борац, а у Железничар је стигао из Чукаричког.
Са нова три појачања нема сумње да ће Железничар добити на додатно квалитету. За изабранике Александра Линте у суботу је нови изазов, а Желзничар игра против тренутно првопласираног тима на табели екипе ТСЦ-а из Бачке Тополе.
 
ОБЈАВЉЕНО: 15. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!