ЖЕЛЕЗНИЧАР У ДЕРБИЈУ КОЛА ГОСТУЈЕ ТРАКТОРИСТИМА

На терену у СРЦ Младост, фудбалери Железничара савладали су неугодну Лозницу и вратили се на четврто место које води у бараж за пласман у Супер лигу. У преостала два кола биће гости ИМТ-а и дочекаће ОФК Жарково.
 
– Дошли смо на корак до циља и спремни за последња два искушења – каже Драган Перишић, шеф струке Железничара.
 
– Очекује нас тежак ривал, са сјајним резултатима у другом делу такмичења. Задовољство је бити учесник овог меча, састају се сјајне екипе, са много добрих појединаца. Верујем у момке, имају искуство, а млад квалитет за јаке мечеве. Надам се да ћемо репризирати добру игру из плеј-офа и остварити повољан резултат.
 
Панчевци у финиш такмичења улазе у јаком саставу.
 
– Сви фудбалери су у комбинацији и вредно су се спремали за ово гостовање. Добро познајемо ривала и уколико пружимо игру из претходних мечева могли бисмо до историјског успеха. Ово је одлична прилика за младе, да потврде квалитет.
 
Одличну игру у дуелу са Лозничанима пружио је Лука Петровић, у главној улози код све три гола:
 
– Добро смо деловали као тим, али најважније је да смо победили и остали у трци за бараж. Драго ми је да сам допринео освајању бодова, а одмах смо се окренули ИМТ-у, уз жељу да наставимо сјајну серију и за крупан корак се приближимо баражу.
 
Трактористи су остварили пет победа у низу и дерби са Панчевцима чекају на трећој позицији.
 
– ИМТ је показао највише у плеј-офу, налази се у доброј форми и чврсто иде ка баражу. Наш дуел ће директно да одлучује о доигравању, али верујем да можемо до позитивног резултата. Добро смо радили током седмице и сви смо спремни, па очекујем добру представу – каже Петровић.
 
Аутор: Б. Стојковски
 
ОБЈАВЉЕНО: 13. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!