ЖЕЛЕЗНИЧАР У СУБОТУ ИГРА ПРОТИВ РАДА

Железничар у суботу од 15.00 часова дочекује Рад. Томислав Сивић, тренер екипе из Панчева опитимиста је пред дуел са тимом са Бањице и нада се да ће после два везана ремија, три бода остати на домаћем терену.

Ипак, то не значи да ће Железничар потценити ривала, али амбиције и жеље да се уђе у елитни ранг такмичења „гурају“ тим из Панчева да размишља само о тријуфу.

-Очекује нас изузетно тешка утакмица, баш као што ће бити свака наредна. Ово је веома изједначеној лиги. Ипак, на домаћем терену ми много боље решавамо ситуације, што је и логично, јер тренирамо на другој, идеалној подлози, па када одемо на лоше терене суоачавамо се са проблемом, посебно када ривал не изађе из својих шеснаест метара. Хоћемо да покажемо да добро радимо, да свакога дана напредујемо и да полако почињемо да личимо на оно, што желимо. Верујем да ће после зимских припрема све то доћи на своје, а до тада морамо да решавамо проблеме са реализацијом – рекао је Томислав Сивић, тренер Железничара.

Осврнуо се шеф струке и на учинак Рада, а у претходна три кола, екипа са Бањице постигла је чак осам голова.

-Рад је добра екипа, клуб са традицијом. Ценим тренера Богдана Kорака, као играч је дао гол Реалу из Мадрида, он је војник Рада и увек донесе нешто ново. Поштујемо ривала, али ми желимо да победимо – закључио је Томислав Сивић.

Нема сумње да ће дуел у Панчеву играчки оправдати епитет дербија кола. Интересовање за овај меч је велико, сви се у клубу надају да ће три бода припрасти Железничару.

-Наше амбиције су јасне. Желимо да освојимо сва три бода. Јасно је да нам неће бити лако, јер је Рад у узлазној форми. У последња три кола постигли су осам голова што је за сваки респект. Знамо шта нас очекује, али ми хоћемо да одржимо висок ниво борбености јер смо свесни да је ово јако важна утакмица. Желимо победу, да се бодовно опоравимо и прикључимо врху. Не одустајемо од свог циља. Радимо напорно и верујемо да је он достижанМладен Живковић, голман Железничара.

Извор: https://rtvpancevo.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!