ЖЕЉА ДА СЕ ОСВОЈЕ БОДОВИ У КРАГУЈЕВЦУ

Након пораза од Радничког из Ниша пред својом публиком фудбалери Спартак Ждрепчеве крви гостују у Крагујевцу екипи Раднички 1923. Утакмица се игра у недељу 7. априла са почетком од 14:30 часова. 

Предстојећу утакмицу најавио је Љубиша Дунђерски пошто ни математички не можемо стићи до плеј офа, нама је остало да у последња два кола освојимо што више бодова пред наступајући плеј аут.  Гостујемо екипи која игра одличан фудбал и која пре својом публиком углавном побеђује све утакмице. Биће тешко, али сам убеђен да екипа може да оствариу добар резултат.  Спремни смо и знамо у каквој смо ситуацији. Повешћемо све расположиве играче који су лиценцирани, биће нас двадесет и шест, јер морамо бити сви као један како би остварили што бољи резултат. Понављам спремни смо  и идемо да урадимо најбоље што можемо. 

Првотимац Марко Мијаиловић похвалио је екипу Радничког 1923 – Ради се о квалитетној екипи која је сада пуна самопоуздања на основу остварених резулатата у претходном периоду. Међутим, имају и своје мане које желимо да искористимо. Путујемо у Крагујевац са жељом да освојимо сва три бода. Идемо да играмо фудбал, да се боримо да победом вратимо самопоуздање и тако дочекамо Јавор.   

Извор: https://www.fkspartak.com/ 

ОБЈАВЉЕНО: 06. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top