ЖЕЉА ИЗ ПАНЧЕВА РУШИ ТРАЈАЛ

 У недељу, 14. августа, од 17.30, Железничар из Панчева дочекује крушевачки Трајал, тим који има половичан скор после прва два кола – победу и пораз.

Поводом овог меча у просторијама клуба одржана конференција за новинаре на којој су говорили тренер Игор Савић и наш плејмејкер Александар Ђорђевић.
– Утакмицу са Трајалом чекамо у добром расположењу после победе у Новом Саду. Крушевљани имају одличан тим, компактан, са искусним играчима који су дуго на окупу. Биће то још један јако тежак дуел, али ја верујем да ће моји момци бити на висини задатка. Комплетни дочекујемо утакмицу, вратио нам се и Марко Јовановић и с нестрпљењем чекамо почетак – каже Игор Савић

– У екипи је сјајна атмосфера и ако будемо задржали однос према игри као у првом полувремену меча у Новом Саду, верујем да ћемо освојити бодове против ривала из Крушевца. Трајал је показао да има квалитет, у првом колу је преокренуо резултат и тријумфовао је на Бањици против Рада, а у прошлом колу је на свом терену изгубио од ИМТ-а и то у последњем минуту. Ипак, ми гледамо себе, хоћемо да урадимо добар посао у недељу, да остваримо прву победу на свом терену и обрадујемо навијаче које позивам и овога пута да дођу у великом броју и присуствују доброј утакмици и нашој победи – истакао је везиста Ђорђевић.

Извор: https://www.instagram.com/fk_zeleznicar_pancevo/

ОБЈАВЉЕНО: 13. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!