ЖЕЉЕЗНИЧАР – ОФК ВРШАЦ 2:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Жељезничар – OФК Вршац 2:1 (1:1)

Међугорје – Судија: Јуре Делић (Мостар).Стрелци: Хирош у 32. из пенала, Павић у 90.за Железничар, Рикелме у 2. из пенала за ОФК Вршац.

ЖЕЉЕЗНИЧАР: Муфтић, Мијић, Цоцалић, Радиновић, Овчина, Бакари, Карић, Хирош, Дрљо, Бисмарк, Крпић. Играли су још: Харачић, Павић, Радовац, Амоа, Зубановић.

ОФК ВРШАЦ: Новић, Терзић, Перовић, Диуф, Петрић, Томић, Вујић, Чејић, Тодоровић, Миливојевић, Рикелме. Играли су још: Зоћевић, Лазевски, Благојевић, Килибарда, Главинић, Ивић, Куми, Бала, Пајовић.

Пријатељско одмеравање снага у Међугорју прерасло је у борбену утакмицу, па је више играча обе екипе напустило терен пре времена, а медицински тимови имали су пуне руке посла. Утакмица је почела идеално за Вршчане. Већ после тридесетак секунди Рикелме је почео акцију, са десне стране упослио Тодоровића који је оборен. Судија Делић је без двоумљена показао на белу тачку, а сигуран реализатор био је Рикелме. Прилику је имао и Чејић, у 5. минуту, када је избио испред гола Жељезничара, али Муфтић је одличном реакцијом скренуо лопту у корнер. Играчи из Вршца имали су још једну добру ситуацију, али лопту је после шута Томића голман Муфтић избио у корнер. Играчи Жељезничара покушавали су из даљине и центаршутевима са стране, а једна таква ситуација донела је гужву у казненом простору Вршчана, уследио је старт Тимића над Бисмарком и судија је опет показао на белу тачку. Сигуран реализатор за Сарајлије био је Хирош у 32. минуту. Друго полувреме донело је одговорну игру са обе стране. Кад се очекивао крај, Антонио Павић добро се снашао у казненом простору и погодио угао Новићевог гола. ОФК Вршца наставиће припреме у Међугорју,а до суботе одиграће још две утакмице.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!