ЖЕЉКО РАЧИЋ, ТРЕНЕР ХАЈДУК 1912, ОБАВИО ПРОЗИВКУ ИГРАЧА

СЛИКА УСКОРО ЈАСНИЈА 

Жељко Рачић, шеф стручног штаба Хајдука 1912, извршио је прозивку играча. Много је шаренила на окупљању па се још не зна ко ће бити на располагању у припремном периоду.

– Сви играчи из протекле сезоне нису почели да тренирају, а имамо и момака на проби, уз неколицину млађих, па ће прва недеља рада проћи у фази договора и припрема за оно што нас очекује у тренажном процесу. – рекао је Рачић.

Куљани су прошлу сезону завршили на десетом месту.

– Полако ћемо да склапамо мозаик, иако су пред нама само четири недеље рада. Договор је да доведемо више новајлија јер овај кадар није ни близу оном са којим желимо да уђемо у првенство. Планирали смо да подигнемо циљеве и да будемо при врху, али за остварење тих амбиција потребно је много рада и селекције.

Жељко Рачић не одустаје од зацртаних циљева, упркос неизвесностима и потешкоћама кад су у питању одласци односно досласци играча, шири оптимизам.

– Надам се да ћемо успети да направимо добар тим који ће моћи да парира свим ривалима – поручио је Рачић.

Слободан Вуковић, спортски директор, још не жели да говори о могућим појачањима односно о играчима који желе да напусте клуб.

– Појавило се двадесетак играча међу којима и стандардни у протеклом првенству. Одзив је задовољавајући, а кад је реч о приновама и играчима који би хтели да промене средину, слика ће брзо бити јаснија – каже Вуковић.

У плану је шест утакмица до старта новог првенства. Већ су уговорене са Сутјеском (БДП), Врбасом, Текстилцем, Торлаком…

М. Јовичић

МИЛОВИЋ НАПУСТИО ХАЈДУК 1912

Жељко Рачић је пред старт припрема остао без сарадника Слободана Миловића. Одлучио је да преузме комшијски Русин из Руског Крстура, члана Подручне лиге Сомбор. У стручном штабу и даље ће бити Слободан Вуковић.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!