ЖИГИЋ: РЕАЛИЗАЦИЈА И ДАЉЕ ПРОБЛЕМ

Фудбалери Новог Сада одиграли су нерешено (1:1) против Графичара на домаћем терену у 7. колу Прве лиге Србије.

Обе екипе су приказале леп фудбал и свакако да су бодови и једних и других потпуно заслужени. Оба гола виђена су у другом полувремену, домаћи су повели преко Илића, гости су се брзо сабрали и дошли до изједначујучег поготка, који је дело Мијатовића, али нису успели да уграбе цео плен. Ипак, Графичар је с тим бодом задржао лидерско место на табели Прве лиге.

Стратег „канаринаца” Бранко Жигић рекао је да не може у потпуности да буде задовољан само једним освојеним бодом.

– Нећемо и не желимо да се задовољимо нерешеним резултатом, и то хоћу да свима буде јасно. Играли смо добро у првом полувремену и били смо ближи гостујућем голу. У наставку сусрета смо дошли до предности преко Јована Илића, али смо због неконтролисане игре и страха примили гол. Нисмо дозволили противнику да направи преокрет, успели смо да освојимо пети бод у последња три сусрета – рекао је Жигић. Континуитет освајања бодова је веома битан.

– Честитам мојим момцима и много ми је драго када их видим како дају све од себе за заједнички циљ. Сигуран сам да им није лако, пошто смо и у претходној утакмици показали велику борбеност, међутим, нисмо успели да дођемо до сва три бода. Надам се да ћемо успети да поправило реализацију и да у што бољем расположењу дочекамо наредно коло – додао је Жигић.

Новосађане у 8. колу очекује гостовање Слободи из Ужица, која је за викенд поражена од Златибора резултатом 1:4.     

Аутор: В. Г.

Извор: https://www.dnevnik.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!