ЖИВАНОВИЋ ВАН СТРОЈА

ЈЕДИНСТВО (СП) НА ТЕШКОМ ИСПИТУ
 
У поређењу са утакмицом у Руми, где су се прописно обрукали, после претрпљених критика и промена у саставу, јер је због неодговорног односа према клубу суспендован Ранко Моравац, играчи Јединства (Стара Пазова) са више озбиљности очекују гостовање у Оџацима. Претходни сусрет, са добром екипом из Сомбора, дочекали су са жељом да исправе грешке и искупе се за румски дебакл. Била је то игра, која се од њих очекује, нису изостали залагање и борбеност, а много тога пресликано је са тренинга и договора у свлачионици.
 
Противник није надигран, јер се Раднички 1912 представио као компактна и уиграна целина, са неколицином запажених појединаца, а гол је резултат добре сарадње са расположеним асистентом Данилом Живановићсм.
 
На реду је још један у низу тешких сусрета, са трећепласираним Текстилцем и дуго кандидатом за виши ранг, али међу присталицама Јединства тиња нада да се на тешком гостовању могу освојити бодови, бар за један степеник више и корак ближе опстанку.
 
– У дуелу са Сомборцима пре-бродили смо тешку препреку и потврдили да се све може кад се хоће – каже Радојица Васић, шеф струке.
 
– Свесни смо тежине задатка, Текстилац има озбиљну екипу и можемо да успемо само са великим залагањем и хтењем. Настојаћемо да наметнемо наш стил игре, оно што смо на тренинзима уигравали, иако је до- маћин велики фаворит нећемо се предати, борићемо се поштено, па шта буде.
 
Креатор игре Данило Живановић изостаће због парних картона.
 
Аутор: М. Бзовски
 
Фото: Радојица Васић, шеф струке Јединства
 
ОБЈАВЉЕНО: 29. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!