ЖИВКОВ ГОЛМАН БУДУЋНОСТИ

ЦРЊАНИ ДОВЕЛИ ТРОЈИЦУ НОВАЈЛИЈА НА ЗАДОВОЉСТВО ТРЕНЕРА ЗЕЧЕВИЋА

У наставку трке на војвођанском „Истоку”, Будућност из Српске Црње биће јача. Договорен је долазак тројице новајлија извесно је да ће квалитет погона подићи на висок ниво. Марко Живков, нови је чувар мреже плаво – бели, Владимир Радивојац ангажованј е за крилног нападача и обојица долазе из кикиндског ЖАК- а. Штопер Никола Терзин дошао је из Козаре (Банатско Велико Село).

– Оно што смо желели, то смо и добили, дошли смо до снажне конкуренције и треба да донесе резултатски бољитак. Одлично познају ривале на „истоку” имали су запажене улоге у својим клубовима и, сигурно, представљају појачања. Стартоваћемо 21. јануара и нисмо завршили са новајлијама, биће их још – рекао је тренер Миленко Зечевић.

Најавио је да ће, уместо покојног Стеве Дринића, годинама помоћног тренера, ту улогу преузети Александар Баста (32), некадашњи играч Црњана који води бригу о кадетима.

– Пре неколико месеци најавили су да ме желе у тиму, имали смо неколико разговора н прорадиле су емоције – каже Марко Живков. – Моји родитељи рођени су у Српској Црњи, покојни отац Слободан почео је каријеру у Будућности, 12 сезона био је првотимац ОФК Кикинде, годинама капитен, а последње две године одиграо је у Будућности. Три пута био је тренер, урадили су му мурал, турнир ветерана назвали његовим именом, а многи Црњани не знају да је и покојни деда Јован, био голман Будућности. Због свега тота нисам могао да одбијем позив. Ако је отац овде завршио каријеру зашто не бих и ја.

Будућносг је први део трке на „Истоку“ завршила на десетом месту и из пет победа и четири ремија, освојила је 19 бодова. За две победе је иза Слободе и седам бодова испред ковинског Радничког, првог испод црте клубова који се боре за опстанак.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!