ЖИВКОВ ЗА ОПСТАНАК

ЖАК (КИКИНДА) СПРЕМА СНАЖАН ТИМ

Кикинда – Огромно појачање, пред почетак припрема за наставак првенства војвођанског „Истока”, добио је ЖАК. Марко Живков (31), голман Слободе, иза којег је лепа каријера у Бечеју, чуваће мрежу „жутих мрава” са Вашаришта.

– Иза мене су три и по сезоне у Новим Козарцима, ушли смо у Српску лигу 2020, а када се дода да сам са Слободом десет година раније, кад сам био на почетку каријере, такође, стигао до друштва српсколигаша, могу само рећи да ми то место и клуб остају у најлепшем сећању. Одлучио сам се за промену средине због породичних обавеза, одлазак на тренинге одузимао ми је много времена, а стадион  ЖАК-а је на пет минута од стана – каже Живков.

„Жуте мраве” чека борба за опстанак, али сада са најбољим голманом у лиги, утисак је да проблема неће бити. Многи ЖАК-у, са Живковим пред мрежом, прогнозирају да ће сезону завршти близу врха.

– То су површне прогнозе, нисам свемогућ, али чланови управе раде на појачањима за све линије тима, нови је и тренер Јовица Лакић, па очекујем да бисмо са реновараним саставом могли до опстанка без стреса и пре финиша такмичења – јасан је Живков.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 09. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!