ЖИВКОВИЋ: НЕ ПРЕДАЈЕМО СЕ

Железничар је у првој утакмици баража за попуну Супер лиге поражен у Смедереву од Радничког 1923 (1:3). У одличној атмосфери, пред 4.000 гледалаца, виђена је квалитетна игра у којој су гости из Крагујевца искористили прилике. Панчевци могу да жале за пропуштеним шансама, али ће у реваншу покушати да изненаде домаћина и пласманом у елиту направе историјски подвиг. Једна од светлих тачака у тиму „дизелке” био је голман Младен Живковић:

– Поражени смо и жао ми је што смо у првом полувремену гостима из Крагујевца дозволили да лако постигну два гола. У другом полувремену смо одиграли на свом нивоу, би.ли бољи, притискали и створили више изгледних прилика, али нисмо имали среће поред гостију.

Неколико пута сте сјајно интервенисали пред својим голом и показали врхунску форму?

-Нисам заиста могао да спречим три гола, а кад је резултат негативан заборављају се одбране. За Раднички 1923 играју искусни Томић, Мирић и Убипарип. Противник је наметнуо ритам и дошао до предности, коју је касније сачувао. Уз мало среће резултат је могао да буде другачији. Окрећемо се реваншу, покушаћемо да поправимо слику из првог дуела.

Верујете ли да још имате шансе за улазак у Супер лигу?

– У спорту и фудбалу су чуда и изненађења увек могућа. Не предајемо се. Знамо да ће бити тешко пред противничким навијачима, али можемо сигурно много боље него у првом мечу – закључио је Живковић.

Аутор: Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!