ЖЕЛЕЗНИЧАР ДОЧЕКУЈЕ РАДНИЧКИ (НБ) И ОЧЕКУЈЕ ТРИ БОДА У САЛДУ

Фудбалери прволигаша Железничара из Панчева на гостовању у Ужицу освојили су само бод и после шест кола заузимају пето место на табели са десет бодова. После меча са Слободом и ремија (2:2) тренер Игор Савић је одлучио да се повуче са клупе „дизелке“, руководство клуба са Тамиша прихватило је оставку и ових дана воде се разговори са потенцијалним стручњаком који ће сести на клупи и предводити тим у наредним мечевима.

Стандардно добре партије пружа искусни голман и заменик капитена Младен Живковић (на слици), другу сезону је у тиму „дизелке“ из града на Тамишу.

– На тешком гостовању смо освојили само бод, али наше амбиције су познате и увек мора боље. Верујем да ћемо поправити утисак у утакмицама. Има још да се игра и много бодова је у оптицају, али ми морамо гледати себе и само добрим играма и резултатима можемо до врха табеле што је циљ ове сезоне.

Данас је дуел са екипом из Новог Београда, Раднички се ове сезоне вратио у прволигашки караван.

– Знамо да нема лаких ривала, али желимо да против Радничког забележимо још једну победу у првенству. Гости су врло добра и квалитетна екипа, имају искусне играче на челу са голманом Ристићем и морамо имати на уму да нам долази тежак ривал. Волео бих да трибине буду поново добро попуњене и да са навијачима прославимо успех. Са нова три бода бисмо поправили пласман на табели и утисак из последња два кола – рекао је Живковић.

Б. Стојковски

ФОТО: М. Ивановић

Извор: http://www.zurnal.rs