ЖИВКОВИЋ: НИСМО ЛИЧИЛИ НА СЕБЕ

ЖЕЛЕЗНИЧАР ПОРАЖЕН ПОСЛЕ ДУГЕ УСПЕШНЕ СЕРИЈЕ

Фудбалери Железничара на гостовању код бившег суперлигаша Металца пружили су добру игру, али поражени су минималним резултатом. У изједначеној игри, без много прилика за гол, домаћин је искористио једну, освојио три бода и наставак такмичења чека изнад црвене линије.

Младен Живковић, голман и капитен дизелке, пружио је још једну добру партију испред мреже, али бодови су, ипак, остали на стадиону поред Деспотовице.

– Слабије смо почели утакмицу него у претходним мечевима што нас је коштало три бода. Није било много прилика, а несрећно смо примили гол из прекида, лопта се одбила до Фићовића који је са пет метара проследио у мрежу. После примљеног гола нисмо успели да успоставимо наш ритам, а вођство је домаћину дало још већи подстрек и мотивацију и на крају је стигао до победе – каже Младен Живковић.

Панчевци су у пролећном делу првенства нанизали четири победе, уз неуспех у Горњем Милановцу, али и даље су сигурни на другој позицији.

– Морао је да дође и један лош дан после сјајне серије у протекла четири месеца. Опуштања, међутим, нема, желимо да се што пре вратимо на победнички колосек, поготово што се овај кикс није одразио на пласман. Остао је, ипак, жал јер смо на овом гостовању могли боље да прођемо, али има још да се игра, биће још победа и пораза.

Пред Железничар ом је, у четвртак, на терену крај Тамиша, дуел са неугодним Радничким (СМ).

– Окренули смо се ривалу из Сремске Митровице, морамо да потврдимо квалитет. У сваком мечу јуришамо на победу, тако ће бити и сада. Митровчани имају одличне играче а квалитет су показали победом у последњем мечу са лидером ИМТ-ом, зато морамо озбиљно да приђемо дуелу. Знамо да неће бити лако, али спремни смо и очекујем да ћемо се вратити у победничку серију, да бисмо били још ближи циљу, пласману у Супер лигу – јасан је Живковић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!