ЖИВКОВИЋ ПРОДУЖИО ВЕРНОСТ, СТИГАО МАРКО БАЧАНИН

,,ДИЗЕЛКА” СЕ ПРИПРЕМА ЗА НОВИ ПОЧЕТАК

Одмах после потписивања уговора са двојицом младих момака, љубитеље фудбала у Панчеву обрадовала је и вест да је стандардни голман из прошле сезоне и један од најистакнутијих појединаца Младен Живковић, продужио верност Железничару.

– Изузетно сам срећан што ћу и даље бити део ове лепе спортске приче зване Железничар. Хвала људима у клубу што су желели да останем и што имају поверење у мене. Прошла сезона је за нас била историјска, у сваком смислу. Били смо на пола корака до циља, остаје жал, али идемо даље. Није нам се дало тада, али дали смо све од себе и ми на терену и људи из клуба, људи из града… Али зато у нову сезону улазимо још јаче и спремни смо да дамо све од себе како би јужнобанатски округ коначно добио суперлигаша. Видели смо да људи у граду воле клуб, да воле фудбал и желимо свим снагама да остваримо циљ. Очекујем офанзивнији Железничар и да од самог старта кренемо са победама – рекао је Жељин чувар мреже Младен Живковић.

Истинско појачање представља долазак Марка Бачанина у град на обали Тамиша. Момак који је рођен 1998. године има богато искуство иза себе. Наступао је за Смедерево, Јагодину, Војводину, играо је у Грчкој и Словенији, бранио је и боје Јавора из Ивањице, а у Железничар је стигао из суперлигаша Напретка из Крушевца.

– Пре свега желим да изразим велику захвалност људима из клуба на указаном поверењу. Железничар је клуб који из године у годину постаје све бољи. То је колектив који је на добром гласу у фудбалској Србији и срећан сам што сам постао део бело-плаве породице. Жеља има све већи публицитет, а амбиције клуба поклопиле су се са мојим. Даћу све од себе да на крају будем део највећег успеха у историји панчевачког фудбала – истакао је нови нападач „дизелке” Марко Бачанин.

Извор: https://www.instagram.com/fk_zeleznicar_pancevo/

ОБЈАВЉЕНО: 14. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!