ЖИВКОВИЋ: РЕВАНШ ЗМАЈЕВИМА

ГОЛМАН ПАНЧЕВАЦА ПАМТИ АВГУСТОВСКИ ПОРАЗ

Железничар је на опроштају од својих навијача ове јесени победио Спартак и са три бода поправио пласман. Један од бољих у тиму Панчеваца, искусни голман Младен Живковић је за време меча добио аплаузе од публике за интервенције против неугодне екипе из Суботице. Популарни Жиле ове јесени је потврдио добру форму и одбранама улива самопоуздање и сигурност саиграчима.

– Резултати у последњим утакмицама говоре да смо подигли ниво форме. Прижељкујемо да овако наставимо. Остала су још два кола пре затварање завесе у првом делу првенства. Сваки бод у фото-финишу представља замајац за бољи наставак и растерећенији почетак другог дела првенства. Сви смо тога свесни и учинићемо све да не пропуштамо прилике за освајањем што већег броја бодова у последња два меча – истакао је Живковић.

Панчевцима је победа над Голубовима донела преко потребно самопоуздање.

–  У добром расположењу одлазимо на гостовање Вождовцу. Познајемо се са ривалом и не верујем да можемо једни друге превише да изненадимо. Изгубили смо од Змајева на нашем стадиону, тако да је ово идеална прилика за реванш.

Ненад Мијаиловић, тренер Дизелке, има велико поштовање за данашњег противника:

 – Вождовчани су направили одличне резултате против ИМТ-а и Радника. Утакмица на крову је велики испит за мој тим. Верујем да смо способни да остваримо успех. Услов је да будемо дисциплиновани, борбени и максимално респектујемо мотивисаног домаћина. Екипу ривала на маестралан начин предводи колега Савић, он је један од најперспективнијих стручњака не само у Србији. Једва чекамо утакмицу и надам се најбољем. Због повреда ван конкуренције за тим су Пантелић, М. Јовановић, Зувић, Балаж, Локоса и Петровић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!