ЗЛАТНА НИТ ПУКЛА ПОД БАГДАЛОМ

Фудбалери Железничара, предвођени искусним Томиславом Сивићем имали су сјајну серију од десет мечева без пораза, али прекинута је на гостовању Трајалу. Крушевљани су славили минималним резултатом, па је дизелка остала на трећој позицији.
– Гостовали смо доброј екипи – каже Сивић. У првом полувремену били смо бољи, али нисмо искористили прилике. Током целог сусрета имали смо више од игре, али то је фудбал не побеђује увек бољи. Трајал је у наставку играо храбрије, искористио једну прилику и освојио бодове.
После успешне серије, дошао је и пораз.
– Ово је мој најтежи посао, дошао сам у клуб где нисам селектирао екипу у једном тренутку била је 11 бодова у заостатку, али са задатком да јури врх. Серија је дуго трајала и једном је морао да дође и кикс. Момци су били сјајни и одлично прихватили обавезе, па смо успели да остваримо добре резултате, коло пре краја првог дела првенства близу смо циља.
На стадион крај Тамиша, на затварању сезоне, долази Јединство (Уб).
– У последњем мечу желимо победу, јер се питамо на нашем терену, а то смо показали у претходним утакмицама код куће. Са три бода наставићемо зацртаним путем, а могли бисмо још и бодовно да се приближимо. Има, ипак, још да се игра до краја првенства и нема разлога да на пролеће не будемо још бољи и јачи – јасан је Сивић.

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!