ЗНАЊЕ И СРЕЋА НА СТРАНИ ЗЕЛЕНО-БЕЛИХ (ВИДЕО)

Фудбалери Инђије нису поновили грешке из утакмице са „канаринцима“ када су изгубили цео плен у мечу са Убљанима.

А, и овог пута умало да од готовог буде бар нерешена вересија јер је Инђија опет имала убедљиву предност у резултату од 2: 0. Ти голови су пали у размаку од само два минута. Оба је постигао најбољи стрелац тима Славиша Стојановић који је још једном показао да другу младост, фудбалску доживљава у зелено белом дресу.

Први гол је пао у 24.минуту меча. Са десне стране напада домаћина Кукољ је сјајно центрирао лопту, она пада између два одбранбена играча госта. Такве ситуације највише воли Стојановић који главом између њих двојице шаље лопту у мрежу, 1: 0. Голман је само парадом улепшао овај тренутак.

2: 0 је било већ минут касније. Гост креће са центра после првог примљеног гола. Губи лопту. Ђурић је некако ишчачкао лопту из ногу ривалског играча, а потом упослио Стојановића, који је у казненом простору капитена и голмана гостију Јовановића. Уследио је шут по трави и она завршаваа практично на истом месту као и минут раније.

У наставку Инђија наставља да диктира темпо игре. Маесто Милан Јањић, Александар Десанчић и Стефан Стевановић држе средину терена контролисану. Домаћин је у последњим секундама првог полувремена имао и шансу из које се тешко промашује. Ипак Ђурић покушава да закуца лопту у мрежи са око шест метара од празног гола, али она одлази неконтролисано преко гола.

На самом практично почетку другог дела меча је било 2: 1. Имала је Инђија ударац из угла. Лопта је одбијена од стране одбране. Уследила је брза акција госта и чак два играча излазе преко половине сами ка Рнићу. После комбинације овог двојца, Карикари је имао лаган посао да пласира лопту у мрежу.

У наставку се увукао грч у ноге домаћину. Свестан шта је пре само седам дана испустио на истом месту се мало организованије брани. Из брзих контри покушава да стигне и до гола број три, али неуспева. Ни гости не стварају оне такозване стопроцентне прилике за гол. На крају заслужен тријумф зелено белих који је могао бити израженији са већом гол разликом од уписаних 2: 1.

Инђија – Јединство 2: 1 (2: 0)

Инђија. Тоyо Тирес Арена, гледалаца око 500. Судија: Младен Јаковљевић, помоћници: Његош Тунић и Александар Говедаровић. четврти судија: Александар Лукић. Делегат: Александар Симић. Стрелци: Славиша Стојановић 24′, 25′ – Инђија, Карикари 50′ – Јединство. Жути каартони: Рнић 83′, Вуковић 90′ – Инђија, Андрић 88′ – Јединство.

Инђија Тоyо Тирес: Рнић, Бојовић (К), Десанчић (Гаиловић 90′), Јањић (Ђоковић 90′), Кукољ, Мијаиловић, Радосављевић, Србијанац Вуковић 85′), Стевановић ( Марко Стојановић 68′), Славиша стојановић (Ракић 85′), Ђурић.
Тренер: Јован Голић

Јединство: Јовановић (К), Адамовић (Маринковић 76′), Андрић, Богдановић,Бошковић, Денић, Додеровић (Севић 71′), Ибрахим (Живојиновић 63′), Карикари, Радојичић, Стеванчевић (Аврић 46′).
Тренер: Милош Обрадовић

 

 

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 03. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!