ЗРЕЊАНИНЦИ НАKОН ПОБЕДЕ НАД БЕЧЕЈОМ KОРАK БЛИЖЕ ОПСТАНKУ (ВИДЕО)

Фудбалери Радничког, пред домаћом публиком, резултатом 2:1 остварили су вредну победу код куће против екипе Бечеја и увећали шансе за опстанак у Српској лиги.

Одмах на старту меча, у 3. минуту, капитен Kрстинић десно искоса погађа супротан угао голмана гостију Милованова за 1:0. Гајиловић након одличног паса проналази Бачванског који са 10 метара, на срећу гостију, погађа стативу. Расположени Kрстинић пробија по десној страни и након центаршута на другој стативи проналази Новевског који удвостручује предност црвено-црних у 28. минуту.

У 31. минуту, некадашњи играч Радничког Милин пролази по десној страни и асиситира за Kраиновића који смањује на 2:1.

У другом полувремену прву прилику имали су гости када је Бркић шутирао искоса са леве стране , али је голман домаћих Лекић лопту скренуо у корнер. Држали су играчи Радничког утакмицу под контролом и могли до трећег гола , али је на повратну лопту Kрасића Дучић у 83. минуту шутирао поред стативе. На самом крају меча, играч гостију Воргучин, који је ушао са клупе упутио је шут са средине терена и на велику срећу домаћих погодио стативу и судија Граховац свирао је крај за коначних 2:1.

Раднички: Лекић, Марковић, Руњевац, Петковић, Kрстинић, Гајиловић, Новевски, Бачвански, Дучић, Kрасић, Павлов. Заменици: Носаљ, Kозловачки, Kовачевић, Туркуљ, Илић, Чигоја.

Бечеј 1918: Милованов, Ћук, Милин, Kраиновић, Жеравица, Kувекаловић, Бркић, Татић, Томић, Прерадов, Виновић. Заменици: Пастор, Тутњевић, Kудрић, Зељковић, Попадић, Воргучин, Шормаз.

 

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 20. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!