ЗРЕЊАНИНЦИ РЕШИЛИ ПИТАЊЕ ГОЛМАНА

НЕМАЊА РАДОВИЋ ПОНОВО У РАДНИЧКОМ

На Бегеју су се захуктали што се прелазног рока тиче. Од приче да ће иступити из српсколигашког каравана, у Радничком су дошли до ситуације да ангажују појачања. Врата је отворио искусни везиста Љубомир Стевановић, а договор је верификовао и голман Немања Радовић. Последњу годину је паузирао, пре тога био је сландардан испред мреже Зрењанинаца. Прошле јесени заменио та је млади Стефан Бачко, а пролетос искусни Милован Лекић.

– Због радних обавеза нисам могао да се посветим тренинзима и паузирао сам годину дана. Разоварао сам са новим директором Душаном Танасићем и брзо смо се договорили да поново будем у погону. Имам искуства, саиграчи су ми добро познати, стадион ми је близу куће и сутра ћу да се одазовем на први тренинг – рекао је Радовић.

Почео је каријеру у Банату, бранио је за кадете Црвене звезде, био у јуниорском тиму Чукаричког и трећи голман у сениорском погону, а потом је бранио боје Радничког и Бечеја у Првој лиги.

– Са Радовићем смо много добили, изразио је спремност да дође и помогне, зна у каквој смо ситуацији и верујем да ће допринети да дођемо до успешних резултата. Рођен је 1997. године, рано је почео да брани, има искуства и његов долазак, уз Стефановића, велики је подстрек за остале – истакао је директор Душан Танасић.

Д. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!