ЗРЕЊАНИНСКИ РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ДЕВЕТИ ПОРАЗ У ПРВЕНСТВУ

Фудбалери Радничког, у 13. колу Српске лиге група „Војводина“ пред домаћом публиком, доживели су 9. пораз у досадашњем току првенства, овога пута од екипе Тисе из Адорјана резултатом 0:3.

Прво су запретили фудбалери Радничког у 4. минуту када је Руњевац упутио шут, али је голаман гостију Стајковић био сигуран на голу и избацио лопту у корнер. У 14. минуту као гром из ведра неба севнула је контра гостију из два потеза , а стрелац је био Митровић.

У последњим секундама првог полувремена имао је Руњевац стопостотну шансу, када је добио дугу лопту изашао сам пред голмана Стајковића и на срећу гостију директно шутирао у њега.

На почетку другог полувремена, у 49. минуту опет брза контра гостију Миликић проиграва Костића који повисује на 0:2. У наставку утакмице вршили су константан притисак црвено-црни, али без реализације у нападу. У 73. минуту Миликић опет проиграва Костића који шутира, али Лекић брани да би на одбијену лопту натрчао Золнајић и поставио испоставиће се коначних 0:3 за екипу Тисе из Адорјана.

РАДНИЧКИ ЗРЕЊАНИН: Лекић, Марковић, Руњевац, Мастило, Стевановић, Маодуш, Бачвански, Ковачевић, Росић, Шемић и Туркуљ. Заменици играча:Носаљ, Крстинић, Јелић, Красић, Бугарин и Маркоски.

ТИСА: Стајковић, Пронек, Костић, Славуљица, Томишић, Јоветић, Свитић, Митровић, Селић, Золнајић и Томић. Заменици играча:Амиџић, Зекај, Ћирић, Дражић, Миликић, Крмар и Врањеш.

Извор: https://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 05. 11. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!