ЗРЕЊАНИНСКИ РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ПОРАЗ НА ОВОСЕЗОНСКОЈ ПРЕМИЈЕРИ ПРЕД ДОМАЋИМ ПУБЛИКОМ (ВИДЕО)

Фудбалери Радничког  на овосезонској премијери, пред домаћом публиком, доживели су пораз од екипе Тисе из Адорјана резултатом 1:3. Треба истаћи да су гости након одлично приказане игре заслужено на терену крај „Скробаре“.

Прво су запретили играчи Радничког, када је Мирић у 3. минуту  са десне стране убацуио лопту у петерац за Ковачевића који је лопту послао поред гола. Гости су одмах запретили преко Костића, који је на срећу домаћих био непрецизан. Исти играч, Костић,  је у 14. минуту десно искоса снажно шутирао, али је Ранђеловић сјајно интервенисао и спасио гол црвено-црних. Минут касније, након корнера, који је извео Томишић, Пронек је био највиши у скоку и главом погодио за вођство гостију од 0:1.

Одмах након поготка запретио је Маљукан, али је лопта након шута са ивице шеснаестерца завршила поред гола. У 31. минуту голман Ранђеловић испуцава лопту дубоко на половину гостију, лопта стиже до Ковачевића који са 16 метара погађа доњи леви угао за изједначење.

Ковачевић, три минута касније, пробија по десној страни додаје лопту Попову који са 7 метара, на срећу гостију, погађа стативу. Након фаула над Попов Стефаном, Степанчев, десно искоса, изводи слободан ударац, лопта стиже до Николића који лопту главом шаље изнад стативе гостију. У 41. минуту долази до грешке на средини терена играча Радничког, лопту узима Костић и постиже гол за 1:2 на полувремену.

У 55.  минуту прву прилику имали су играчи Радничког, али је Борисављевић био непрецизан. Гости из Адорјана су у 62. минуту запретили преко Славујица који је са 10 метара шутирао тик поред гола. Минут касније Провчи Данило имао је стопостотну шансу, али је сјајни Ранђеловић спасао сигуран погодак.

Узвартили су играчи Радничког преко Радића, али је он са 12 метара шутирао директно у голмана гостију Стајковића. Голман Ранђеловић опет је био на висини задатка и у 70. минуту одбранио шут расположеног Костића. Следи хладан туш за играче Радничког када је, на асистенцију Золнајића, Костић погодио за 1:3  у 74. минуту. Након постигнутог гола наставили су гости и даље са нападима, имали неколико прилика и показали да су заслужено однели сва 3 бода из Зрењанина.

РАДНИЧКИ ЗРЕЊАНИН: Ранђеловић, Николић, Врбљанац, Стевановић, Попов, Сандуловић, Ковачевић, Борисављевић, Маљукан, Мирић и Степанчев. Заменици играча: Носаљ, Шемић, Јањатовић, Радић, Косовић и Пецарски.

ТИСА: Стајковић, Пронек, Костић, Виола, Славуљица, Томишић, Цуцић, Свитић, Томић, Провчи и Золнајић. Заменици играча: Ладањи, Јухик, Крунц, Лекај, Митровић, Ивандекић и Месарош.

 

ОБЈАВЉЕНО: 19. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!