ЗРЕЊАНИНСКИ РАДНИЧКИ ОБАВИО ПРОЗИВКУ ЗА НАСТАВАК ШАМПИОНАТА

Јуче је зрењанински Раднички обавио прозивку на којој је било присутно 16 играча за почетак припрема. Раднички ће у наставак трке са доста промена.

Председник Даниел Вукмирица представио је новог шефа стручног штаба Зорана Левнаића и спортског директора Косту Бједова. Пожелео је здравље и срећу играчима и члановима руководства и дао реч Бједову.
„Дошао сам да помогнем и да заједничким радом остваримо добре резултате. Бићу свима вама, у свако доба, на располагању“ – рекао је први оперативац клуба.

Тренер Левнаић је, у првој реченици, истакао да Раднички заслужује далеко више и да треба да се бори за врх табеле.
„За мене је част да будем овде – казао је нови шеф струке зрењанинаца. – Млад сам тренер, гладан успеха и желим да и ви будете такви. Тражим, пре свега, коректан однос са сваким од вас и сарадњу на највишем нивоу. Отворен сам за сва питања и она изван фудбалског терена. За мене је рад изнад свега и имаћете потпуно једнак третман. Први циљ је да се добро припремимо и спремни дочекамо старт шампионата. Не постоји притисак, само мотив и залагање да у сваки меч уђемо са циљем да остваримо добар резултат и од сутра почињемо са тренинзима“.

После Левнаићевог обраћања, играчи су појединачно прилазили новом тренеру и спортском директору на разговор.

На прозивци се појавило 16. играча. То су: Андреј Носаљ, Љубо Стевановић, Лука Николић, Петар Радић, Никола Косовић, Андреј Арсић, Страхиња Борисављевић, Марко Ковачевић, Игор Степанчев, Марко Јоњев, Симо Врбљанац и новајлије, Јован Митровић, Данило Повчи, Страхиња Каришић, Милош Пелемиш и млади голман Игњат Недељковић, који је стигао из карађорђевачког Јединства.
Састанку са играчима присуствовали су и секретар Велибор Младеновић, члан Управног одбора Зоран Шемић, а обелодањено је да ће Срђан Закић наставити са радом и биће први Левнаићев помоћник. Прозивци са играчима присуствовала су и два тренера голмана, дугогодишњи Горан Гавриловић и нови Данило Пустињаковић, који се недавно вратио из Кине.

Фото: Даниел Вукмирица, Предраг Татић, Зоран Левнаић и Коста Бједов

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!