ЗРЕЊАНИНСКИ РАДНИЧКИ ПОРАЖЕН КУЋИ (ВИДЕО)

Фудбалери Радничког пред домаћом публиком, у оквиру 7. кола Српске лиге група „Војводина“, претрпели су пораз од Омладинца из Нових Бановаца резултатом 0:2.

Обе екипе ушле су прилично нервозно у меч и није било течне игре на обе стране.Прва прилика у првом полувремену виђена је у 13. минуту, када се играч Радничког Ковачевић нашао сам испред голмана гостију Благојевића, који је на време истрчао, скратио угао и спасао сигуран погодак. Гости су запретили у 26. минуту преко Добријевића који је пробио по левој страни, али упутио слаб шут по земљи поред гола црвено-црних. Десет минута касније, на асистенцију Тодоровића, Добријевић је главом лопту посало преко гола Ранђеловића.

У другом полувремену иницијативу су имали гости и у 60. минуту Дашић је снажно шутирао са 20 метара, али је лопта завршила тик поред гола. Убрзо потом уследила је брза контра гостију, Дашић је одлично центрирао по левој страни, али је неспреман на другој стативи био Тодоровић и није успео да закачи лопту и пошаље је иза леђа Ранђеловића. Казна за Раднички стиже у 73. минуту, када је Станисављевић опалио са 20 метара, Ранђеловић одбранио, али је на одбијену лопту натрчао Станимировић и довео госте у вођство од 0:1. У 80. минуту голман домаћих истрчава далеко од свог гола на лопту, погрешно процењује путању, до лопте долази нападач Добријевић и са 30 метара је пласира по земљи, за испоставиће се коначних 0:2.

У следећем колу фудбалери Радничког, 30. септембра, играју против Бечеја.

РАДНИЧКИ: Ранђеловић, Николић, Стевановић, Ковачевић, Арсић, Косовић, Маљукан, Мирић, Сандуловић, Борисављевић и Степанчев. Заменици играча: Носаљ, Јањатовић, Радић, Попов, Пецарски, Шаре и Радић.

ОМЛАДИНАЦ: Благојевић, Савић, Мисић, Милићевић, Станисављевић, Добријевић, Ахчин, Дашић, Димитријевић, Тодоровић и Кнежевић. Заменици играча: Ђокић, Јовановић, Лукић, Станимировић, Рамовић, Чермељ и Ћебић.

 

 

 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 23. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!