ЗРЕЊАНИНСКИ РАДНИЧКИ У ПРВОЈ ПРИПРЕМНОЈ УТАКМИЦИ БОЉИ ОД БЕГЕЈА

Фудбалери Радничког, у склопу припрема пред предстојеће првенство у Српској лиги „Војводина“, одмерили су снаге са гостима из Житишта и славили резултатом 3:1.

Након брзе контре Бачвански повлачи лопту по десној страни асистира за Јовановића који са петерца у 30. минуту погађа за 1:0. Након поготка домаћих, Житиштани су кренули са центра, Михољчић је додао Маљукану који је са пола терена лобовао Лекића за 1:1. У 37. минуту, након одличног одиграног дуплог паса са Крстинићем, Бачвански погађа стативу голмана гостију Јевремова. Маљукан пред крај полувремена повлачи лопту по десној страни да би му у сусрет на време пришао Лекић и спасао сигуран погодак.

На почетку 2. полувремена, у 50. минуту, Сабо је пронашао Поповића, а овај прецизном повратном лоптом упослио Павковића који је из близине погодио за 2:1. У 60. минуту досуђен је пенал за Житиштане, капитен Грбић је извео пенал, али на срећу домаћих погодио пречку. Млађани Росић у 88. минуту предриблао је неколико играча по десној страни упутио центаршут за Маркоског који поставља коначних 3:1 за Раднички.

Тренер Кандић је на полувремену увео на терен други тим, док је тренер Бегеја Гутеша сукцесивно мењао свој састав.

РАДНИЧКИ:Лекић, Бачвански, Туркуљ, Руњевац, Шемић, Мастило, Стевановић, Радојчић и Јованов. Заменици играча: Носаљ, Јањатов, Ковачевић, Јоњев, Бранков, Поповић, Сабо, Росић, Маркоски и Павковић.

БЕГЕЈ:Лисица, Јевремов, Прошић, Косовић, Гашић, Рапаић, Николић, Маљукан, Влаучин, Михољчић и Грбић. Заменици игрча: Умићевић, Миљуш Ј, Миљуш М, Родић, Ердељан, Милун, Ђукић и Ђурић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 21. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!