ЗРЕЊАНИНСКИ РАДНИЧКИ ЗАПОЧЕО ПРИПРЕМЕ

Фудбалски клуб Раднички Зрењанин, на стадиону крај „Скробаре“, почео је припреме за предстојеће првенство. На првој прозивци пред наставак првенства у Српској лиги „Војводина“ појавила су се 25 играча.

Подсетимо, црвено-црни су полусезону завршили на последњем месту са освојених 9 бодова, са 2 победе, три нерешене и 10 изгубљених утакмица. Поред играча прозивци су присуствовали спортски директор Душан Танасић, шеф стручног штаба Марко Гутеша, Александар Томин помоћни тренер, тренер голмана Горан Гавриловић, као и некадашњи тренер Предраг Кандић.

Пре сам почетка припреме присутним играчима обратио се спортски директор Душан Танасић и шеф стручног штаба Марко Гутеша.

„Као што видите подмладили смо тим, јер долази ваше време и ви треба да будети ти који треба да носе игру. Играч од 20 година није млад, јер многи су већ у тим годинама успели да изграде каријере. Прелазни рок још није завршен, неки играчи још нису дошли. Припремне утакмице ће показати ко може, а ко не може. Циљ нам је опстанак, ко то не жели не мора ни да почне да тренира, ми ћемо вам обезбедити услове, а на вама је да тренирате и да вас здравље чува – рекао је Душан Танасић“.

„Мени сте сви исти, већину играча познајем, сматрам да ово није безнадежна ситуација, јер сигурно не бих дошао да не размишљам тако. Хоћу одмах да решим ствар око малог фудбала, код мене не може и једно и друго и у том погледу желим да будем јасан. Желим да у првих 4 кола узмемо 9 бодова, мислим да то са вама могу, јер сте перспективни, ако жељу немате немојте ни почињати. Што се односа тиче увек можете да ми се обратите и да рачунате на мене, не патим од тога да сам ауторитет. Ја волим атлетику и снагу, надам се да ћу вас добро припремити за предстојеће првенство. Желим вам добро здравље и без повреда – рекао је тренер Марко Гутеша“.

Списак играча за предстојеће припреме: Михољчић Душан, Косовић Никола, Јањатовић Данило, Чанак Саша, Андреј Носаљ, Милош Ћурувија, Живко Бугарин, Зоран Шемић, Јован Марков, Филип Козловачки, Милан Павловић, Никола Ковачевић, Урош Маркоски, Благоје Марковић, Милош Вујовић, Попов Стефан, Бранков Филип, Никола Милић, Ђорђе Драговић, Бошко Квргић, Милош Даничић, Љубомир Стевановић и Бранислав Бугарин, Дејан Поповић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!