ЗВАНИЧНО: ФСС ИЗБАЦИО КОЛУБАРУ ИЗ МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГЕ

Спартак и ГАТ новчано кажњени

Дуго чекана одлука Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије је стигла: Колубара је избачена из Моцарт Бет Суперлиге!

Одлука није да је директно послата у нижи ранг, већ јој је одузето девет бодова, чиме је изгубила шансу да се спаси у последњем колу.

Према новом изгледу табеле Колубара има 29 бодова и пала је на последње место, иза Младости ГАТ, која је јуче на терену остала без шанси да сачува суперлигашки статус.

Као што је раније речено, Дисциплинска комисија FSS је покренула поступак против клубова због дојаве УЕФА да су сумњиве утакмице Младост ГАТ – Колубара и Колубара – Спартак у Моцарт Бет Суперлиги и РФК Нови Сад – Раднички Нови Београд у Моцарт Бет Првој лиги Србије.

Бодови су одузети само Колубари, док су Спартак и Младост ГАТ прошли само са финансијским казнама од по 3.000.000 динара.

Што се тиче утакмице ПЛС-а Нови Сад – Раднички Нови Београд поступак против клубова је обустављен због недостатка доказа.

Изглед табеле Моцарт Бет Суперлиге пред последње коло је сада такав да су Младост ГАТ и Колубара испали, док су Радник и Јавор на местима која воде у бараж.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 23. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!