ЗВАНИЧНО: ПЕТАР СТАНИЋ ЈЕ НАЈЗВУЧНИЈЕ ПОЈАЧАЊЕ ТСЦ-А ОВОГ ЛЕТА, ЗВЕЗДИ ОБЕШТЕЋЕЊЕ И ПРОЦЕНТИ

Тачно 200.000 евра и 50 одсто од наредног трансфера

(Од дописника Моцарт Спорта из Бачке Тополе)

Петра Станића не могу да прежалим што нисмо узели, топ је играч, а у Звезди није играо и ево га сад у Спартаку на позајмици. Тешко је у Звезди. Има их много и много добрих. Ако те нема једну, две утакмице, дај другог“.

Овако је прошлог августа у интервјуу за Mozzart Спорт говорио тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић, а непуних годину дана касније жеља му се остварила. Петар Станић и званично је задужио опрему Тополског спортског клуба и вероватно постао најзвучније појачање српског вицепрвака овог лета.

Станић би у везном реду ТСЦ-а требало да замени Луку Илића којем је истекла позајмица, а опште је познато да је млади Панчевац већ дуго мета клуба из Бачке Тополе. Према сазнањима Моцарт Спорта клуб са севера Србије је за његове услуге платио 200.000 евра, а Црвена звезда је задржала и 50 одсто од наредне Станићеве продаје.

Првобитна понуда која је стигла на Звездину адресу је одбијена,, а радило се о износу мањем за четвртину од садашњег. Пошто је офанзивног везисту хтела и Војводина морали су Тополчани да повећају понуду.

Станић, који је претходну сезону играо на позајмици у Спартаку из Суботице, тако је постао пето појачање Тополчана овог лета ако рачунамо и откуп уговора Николе Кувељића, који је протекле сезоне био ту на позајмици. Овог лета клуб су појачали голман Никола Симић, десни бек Јован Влалукин и нападач Лазар Мићић, али ту неће бити крај.

Још се чека потпис Милоша Пантовића, као и долазак Александра Ћирковића. Увелико се ради и на довођењу нападача Уроша Миловановића, кога жели и белгијски Беверен.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 27. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!