ЗВАНИЧНО: РАСТАНАК СПАРТАКА СА ВУЧКОВИЋЕМ

Руководство Спартак Ждрепчеве крви званично је потписало споразумни раскид уговора са Небојшом Вучковићем, бившим шефом струке првог тима и координатором омладинске школе.

Иако је било најављено да ће Вучковић након смене са места шефа стручног штаба остати у клубу и вратити се на позицију првог човека спортске струке ипак је дошло до растанка.

Споразумним раскидом завршен је успешан период клупске политике кад су шесторица играча из школе фудбала прикључена првом тиму наставивши континуитет промоције младих играча у суперлигашкој конкуренцији.

– Небојши Вучковићу се захваљујемо на сарадњи, раду и труду у последње три године колико је био члан плаво–беле породице. Растали смо се споразумно и у даљој каријери му желимо много успеха – поручио је Никола Симовић председник Спартака.

Вучковић је 2019. године стигао у клуб са севера Бачке где је обављао функцију координатора омладинске школе Спартака, а по одласку Владимира Гаћиновића именован је на место шефа стручног штаба суботичког суперлигаша. Пре месец дана је смењен, сада је и званично уследио растанак.

Вучковић се захвалио свима на сарадњи.

– Захваљујем се Драгану Симовићу, почасном председнику Спартака, управи клуба на челу са Николом Симовићем на поверењу и сарадњи. Свима запосленима у клубу, тренерима који су у претходном периоду несебично уградили себе да кроз процес усавршавања младих играча доведу клуб на виши ниво. Играчима првог тима са којима сам провео један период, као и свима из школе фудбала на оданости. Вером у себе дајући максимум успеће да остваре и лични циљ, јер врхунски спорт захтева велика одрицања и не трпи компромисе. Суботичани заузимају посебно место у мом срцу, стечена пријатељства остају довека. Гостопримство се не заборавља, а Суботица, град дивних људи, остаће мој дом.

Извор: http://www.zurnal.rs/

ОБЈАВЉЕНО: 18. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!