ЗВЕЗДА ШАЉЕ ДАРОВИТОГ ШПИЦА У ПАНЧЕВО: КАХВИЋ НОВИ НАПАДАЧ ЖЕЛЕЗНИЧАРА

После позајмице ОФК Београду следи доказивање на вишем нивоу

Помогао је ОФК Београду, већ сад може да се каже да су Романтичари једном ногом у Моцарт Бет Суперлиги, али ће током пролећа Александар Кахвић осетити како изгледа играти у елитном рангу, јер ће обући дрес панчевачког Железничара.

Талентовани шпиц ће на нову позајмицу, имајући у виду да је и даље под уговором са Црвеном звездом, која га је проследила на Омладински стадион, где је током јесени постигао девет голова на само десет утакмица и био од велике користи Романтичарима. Уследиће током зиме прелазак на виши ниво фудбала, имајући у виду да се приводи крају позајмица у Жељу.

Кахвић је неколико пута минулих месеци био на скенеру скаута и тренера црвено-белих, међутим, процењено је да не би добио место у првом тиму, па је одлучено да срећу потражи у Панчеву. У тој екипи шпицеви су Јевгенији Павлов и Ђорђе Шушњар, Украјинац је дао три, а Србин два гола, па стручни штаб на челу са Ненадом Мијаиловићем жели додатну опцију. И добиће га у виду младог репрезентативца Босне и Херцеговине.

Кавхић је од 2020. у Звезди, која га је све време слала на позајмице, најпре у кадетски тим Графичара, па омладински Макабија из Хаифе, сад ОФК Београда, а ускоро ће и Железничару.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 29. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!